sunnuntai 5. toukokuuta 2013

New in

Kuten edellisessä postauksessa jo kerroinkin, käväisin eilen parissakin eri Vilan liikkeessä ja mukaan tarttui yhtä sun toista. Jaossa oli 10 euron lahjakortteja, joiden ansiosta hinnat eivät pahemmin päätä huimanneet!


Kuvassa pitsikoristeinen Objectin neule, jonka 55 alkuperäishinnasta jäi lopulta jäljelle vajaa kymppi! Voi kuinka odotankaan kesää ja tämän yhdistämistä farkkushortseihin ja korkeisiin korkoihin. Vaikka hyvinhän tämä näin keväällä esim farkkujenkin kanssa menee. Ja voisipa sitä viininpunaisen maksihameenkin kanssa kokeilla;)


Sitten nämä ihanat leijonakorut, joita en voinut jättää liikkeeseen roikkumaan. Ensin yritin miettiä päätäni puhki otanko korvikset vai kaulakorun, kunnes myyjä marssi paikalle ja kertoi, että kahden tuotteen ostajalle olisi luvassa kaupanpäällisiksi sekä Costumen irtonumero, että vapaavalintainen koru! Miten olisin voinut vastustaa?



Ostoskasseihin päätyi myös todella mukavan tuntuinen musta perustoppi, joka onkin enemmän kuin tervetullut vanhojen ja rikkinäisten tilalle!


Ja kaikelle tälle kertyi hintaa yhteensä vaivaiset 20 euroa, ei paha!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti