perjantai 24. toukokuuta 2013

I ♥ Traveling

 
Tämä päivä mennyt aikalailla kirppiksen purun ja töiden lisäksi koneen näyttöä tuijotellen. Olen kolunnut läpi kaikki Ebookersit, Norwegianit, Ryanairit, Skyscannerit sun muut halpojen lentojen toivossa. Olen nimittäin täyttämässä kalenteriini kesäkuuksi melko paljonkin lentelyä ympäri Eurooppaa.
 

Ensin on luvassa matka ystävän luokse Etelä-Ranskaan. Ihanaa päästä näkemään millaisessa maailmassa hän siellä eleleekään ja tietty muutenkin nauttimaan Ranskasta ja ehkä vähän palautella kieltäkin mieleen, heh.

 
Efter det ska jag till Stockholm och hälsa på mina kära kusiner. Så kul att ses igen! Ja lopuksi vielä Ruotsista Italiaan nauttimaan helteestä ja makoilemaan rannalle. Vuorossa siis yhteensä noin kuukausi matkustelua. Voisiko kesä näyttää enää paremmalta!
 
 
Vielä tosin luvassa hyvin paljon lisää tämän päänsärkyä aiheuttavan ruudun toljotusta kun kaikki pitää saada varattua ja hoidettua. Yllättävänkin hankalaa löytää lentoja edes harkittavaan hintaan.. Mutta näin hyvän eteen voi ehkä vähän kärsiäkin ja nähdä vaivaa!;)
 
 
Kuvat: We♥It

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti