sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Morningshopping & foresthanging



Aloitin päivän jo aikaisin ja suuntasin keskustaan ilmaisten Vilan lahjakorttien jaon perässä. Aikainen herätys kannatti ja kotiin lähtikin vaikka mitä. Voisinkin tehdä vielä pikkupostauksen ostoksista kunhan pääsen kotiin kuvaamaan ne;) Alla olevista vaaleista kaunokaisista yksi pääsikin mukaani mutta mikä niistä? Se selviää sitten hiukan myöhemmin.


Päivällä lähdettiin kaveriporukalla Salmen ulkoilualueelle pakoon kaupungin hulinaa nauttimaan luonnosta ja viettämään ystävän 20- vuotis synttäreitä. Mukana oli paljon ruokaa, hyvä fiilis ja hysteeristä naurua! Oli kyllä ihanaa viettää taas pitkästä aikaa kunnolla aikaa vanhojen ystävien kanssa!

Tästä se kesä lähtee! Hernekausi avattu!

Mukana oli vaikka mitä: karjalanpiirakoita munavoilla, makkaraa, maissia, salaattia, sipsiä, patonkia, kinkkuppiirakkaa, suklaaleivoksia...

Ulkoilun päätteeksi jatkoimme iltaa vielä sisällä hengailun ja lautapelien merkeissä. Olin jopa yllättävän hyvä Disney Trivialissa ja melkein voitin todellisen mestarin! Mutta onhan kakkossijakin ihan okei;) Loppuillasta (yöstä) alkoi kuitenkin väsyttämään niin paljon, että meinasin nukahtaa sohvalle kesken Harry Potter Trivian. Oli kyllä superhauska ja ihana päivä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti