torstai 30. toukokuuta 2013

Doubledate

Eilinen oli ihana lämmin kesäpäivä ja aloitimme siitä nauttimisen käymällä Nokian huoltoliikkeessä. Rakas lumiani ei nimittäin taas suostu yhteistyöhön kanssani ja latautuu vain silloin kun siltä tuntuu. Vaikeuttaa hiukan arkea kun akku koko ajan loppu..

Päällä uudet leohousut Vero Modasta ja peplumtoppi Primarkista. Lisäksi kultaisia koruja ja ekaa kertaa jalassa varvastossut!

Huoltoasioista sopimisen jälkeen suuntasimme kauppatorille ostamaan kirsikoita ja espalta B&J pirtelön. Sieltä kävelimme Tuomiokirkon portaille nauttimaan auringosta. Huh kun oli kuuma sillon kun ei tuullut!


Petrin liityttyä seuraamme alkoi kaikilla olla enemmän tai vähemmän nälkä ja päädyttiin Vapianon terassille syömään. Ei tosin oltu ihan yksin ideamme kanssa. Terassi oli ihan täynnä ja pitikin hetki odotella pöydän vapautumista.


Möyhemmin joukkoomme liittyi myös kaverin poikaystävä ja siinä olikin sitten lopulta tuplatreffit kasassa, heh! Oli kyllä niiin ihanaa syödä ulkona auringonpaisteessa!


Minä menin halvimmalla mahdollisella linjalla ja söin herkullisen tomaattikeiton, Kati tomaattimozarellasalaatin ja miehet vetivät pizzat. Namnam hyvää oli kaikki ja ihana iltapäivä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti