sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Kiitollisuusprojekti osa II


Yleensä supernopeasti ohi hujahtava viikonloppu tuntui tällä kertaa kestävän pari ekstra vuorokautta kun päivät venyivät huomattavasti normaalia pidemmiksi ja tekemistä riitti. Koko sunnuntai on mennyt vain yhden asian parissa, remppaillessa, kun taas lauantaihin mahtui vaikka mitä eri suunnitelmia. Päivä lähti käyntiin aamuvuorolla, jonka jälkeen oli vaihtoehtoina roadtrip Fiskarsiin tai pyörähdys sisustusbloggaajien kirpparilla Pasilassa. Lopulta päädyin kuitenkin Habitaremessuille ja kyllä kannatti! Siitä lisää sitten sisustuspostauksissa joskus myöhemmin;) Kotiaiheissa pysyen käväisin vielä asunnolla ja tein pieniä remppajuttuja kaverin avustuksella. Ilta taas meni rennoissa fiiliksissä Heidin luona susheja kokkaillessa. Viinivalinta tosin meni ihan metsään mutta ruokapuoli osui onneksi ihan nappiin. Positiivisen viikon päätökseen sopiikin hyvin puuttuvaan kolmeentoista kiitollisuudenaiheeseen vastaileminen. Edelliset kohdat löytyy täältä ja alkuperäinen kiitollisuusprojekti taas täältä


16. Something you own. Koska on ihan mahdotonta valita jotain, mistä todella oikeasti tosissaan elämätaikuolematyylillä olisin kiitollinen, valitsen superpehmeät valtavat valkoiset tyynyni, jotka vielä ostopakkauksissaan odottavat muuttoa uuteen kotiin;)

17. A Room. Huone, jonka keskellä nyt istun ja jossa olen viimeiset toistakymmentä vuotta asunut.

18. A Choise. Jos en nuorempana olisi ottanut riskiä ja mennyt täysin vieraaseen uuteen kouluun, en olisi tutustuut kaikkiin niihin ihaniin ja elämääni niin paljon muuttaneisiin ihmisiin, jotka edelleen tunnen.


19. A Book. Saku Tuomisen Hyvä Elämä, joka sai minut taas lukemaan.

20. Something about your best friend. Vaikka välimatka olisi kuinka pitkä ja vaikka se kestäisi kuinka kauan, tuntuu tavatessa siltä kuin välissä ei olisi ollut mitään.

21. Something that's easy to take for granted. Terveys.

22. An Expectation. Fiilis, joka syntyy kun korkeimmatkin odotukset täyttyvät tai jopa ylittyvät. 


23. Something you've seen. Palataan taas Dubaihin. Vapaa kameli aavikolla. Jotain ihan uskomattoman hämmentävää ja ikimuistoista. Samaan sarjaan kuuluu myös kyseisen kaupungin uskomattomat pilvenpiirtäjät, joita katsoessa tuntuu kuin kaatuisi yhtä aikaa joka suuntaan. 

24. A physical trait you have. Kokonaisuus:)

25. Something you know. Olen joka kerta yhtä kiitollinen ja otettu kun joku kertoo minulle jostain itselleen tärkeästä. Ja mikä tiedosta tekee vielä tärkeämpää on se, ettei sitä tiedä moni.


26. Criticism you've received. Viimeisimpänä saatu kritiikki on tullut koulusta ja sitähän sinne on menty vastaanottamaan. Jos kritiikkiä pitää haukkuna on mahdotonta kehittyä tai oppia siitä mitään.

27. A Simple pleasure. Farkkujen vaihtaminen kollareihin ja sauna salin jälkeen.

28. Free (write what you want). Olen ääärimmäisen kiitollinen helteisestä heinäkuusta tänne syyskuun puoleen väliin asti jatkuneista (okei joo olihan siinä välissä kylmempikin pätkä) lämpimistä säistä. Enpä olisi uskonut että vielä 13. syyskuuta kävelen ulkona topissa tarjeten neule vaan rennosti hartioilla roikkuen!


Kuvat Italiasta ja Dubaista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti