lauantai 20. syyskuuta 2014

Daily snaps & confusion


Jostain taas nappasin itselleni flunssan. Lieneekö remppapölyn, liian vähäisten neulekerroksien vai väärään aikaan hengittämisen tulos. Vai kokeeko kroppani vain näin kuukauden välein tarpeelliseksi hidastaa menoa vähän ja jättämään työt ja rempan hetkeksi tauolle. Sen verran olen kuitenkin saanut armoa, että kouluun olen päässyt kun sairastelu on ajoittunut lähinnä viikonlopuille. 



Toinen, joka kokee tehtäväkseen vauhtini jarruttelemisen on tämä kirottu läpppäri, joka joutaisi jo sivuun uuden kovasti odottelemani Macin tieltä. Onhan se mukavaa kun klikkausten välillä ehtii miettimään syntyjä syviä ja kirjoittelemaan puolet postauksesta puhelimella valmiiksi ennen kuin on päässyt bloggeriin asti mutta tässä vaiheessa kun pikselielämäni keskipisteeksi kasvanut Lightroom ei enää suostu aukeamaan on asiat pahasti pielessä. Taantuminen takaisin Picasaan ei. ole. okei. 


Ja jos nyt syvennytään vielä tähän niin paljon rakastamaani ainakin vaihtelevasti melkein aina toimivaan elektroniikan maailmaan, mainitsen myös on/off suhteestani iphonen ja sen laturin johdon välillä. Pikku hiljaa päivä kerrallaan välit alkoivat viiletä kun kommunikaatio piuhan ja puhelminen välillä alkoi takkuilemaan. Milloin latasi, milloin ei. Yleensä parin suostuttelun jälkeen laturi kuitenkin aina lämpesi. Alkuviikon kauniina syyspäivänä suhde alkoi kuitenkin rakoilemaan niin pahasti, että laturi heitti sormuksen kaivoon ja jätti iphone raukan 10% akkuineen kylmästi pärjäämään yksinään. Uuden kumppanin löytyessä alkoi vanha suola kummasti kuitenkin janottaa ja heti korvaavan johdon päästessä kotiin asti tottelikin vanha pinkki piuha vailla minkäänlaista riidan haastamista. 


Ja tähän loppuun elektroninen kumppanini draamaqueenmaisesti ilmoitti muistinsa olevan täynnä. Jälleen. Juurihan sen tyhjensin? Ja siitä päästäänkin kysymykseen: luottaako vielä kuvien ja muiden tilaa syövien sisältöjen siirtämisessä vanhaan vaaaleanpunaiseen vai heittääkö se uuden tieltä kylmästi pelistä ulos. Toinen mahdollisuus vai uutta verta tilalle?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti