torstai 3. heinäkuuta 2014

By the pool


Päivä on vierähtänyt altaalla helteestä nauttien. Ei yhtäkään pilveä taivaalla. Iltapäivällä oikean käteni alkaessa hohtaa uhkaavasti punaista päätin kuitenkin siirtyä varjoon ja perustaa pienen toimiston terassille. Ihan mukava paikka käydä kuvia läpi samalla kun tuijottelee maisemia järvelle ja suihkii kosteuttavaa aloevera lotionia tulipunaiselle kädelle. Paloihan se sitten ja aika pahasti paloikin. Onneksi muu kroppa sentään sai ihan kivan päivetyksen ilman punaista hohtoa. Onko mitään mukavampaa ja petollisempaa kuin maata uimapatjalla ja antaa veden viilentää kuumuudelta. 



Kuvia on kertynyt kameraan ihan hirveä määrä ja pikkuhiljaa ne ovat tännekin matkalla, jos vain malttaisi viettää vähän enemmän aikaa koneella. Aurinko, lämpö ja taas superhitaaksi taantunut kone vain eivät ole suurin motivaatio bloggaamiselle vaikka materiaalia ja inspiraatiota  kuinka paljon olisikin;)



Julkaise, kone kiinni ja nauttimaan päivän viimeisistä auringonsäteistä ja vihdoin illallisajan koittamisesta. Suunnataan alas järven rannalle todella sympaattiseen ja kauniiseen pieneen ravintolaan, joka voisi hyvin toimia jonkun romanttisen leffan kulissina. Täällä tulee väkisinkin venytettyä ruokailua sinne auringonlaskuun kun ravintolat avaavat ovensa pitkän siestan jälkeen vasta näihin aikoihin ja paikalliset naurahtavat ja katsovat kieroon jos joku viideltä yrittää tilata syötävää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti