torstai 10. heinäkuuta 2014

070714 outfit


Ihan pelkkää auringonpaistetta ja 30 astetta ei elämä täällä sentään ole. Illat on välillä tuntuneet yllättävänkin vilpoisilta vaikka lämpömittari näyttäisikin Suomessa melkein hellelukemiksi luettavaa 22 astetta. Silloin mustat löysät housut ovat täydellinen valinta ja valkoisen paidan ja ohuen laukussa mukana kulkevan neuleen kanssa tarkenee ihan mainiosti ilta myöhään saakka. Tänään taivaan täyttivät pilvet ja ukkonen jyrisi kovempaa kuin muistan pitkään aikaan kuulleeni. Onneksi aamupäivällä sentään ehti nauttia auringostakin ja nyt pilvet ovat jo väistyneet ja sadekin lakannut.




Rannekoruista vielä sen verran, että huomasin ihan sattumalta melkein joka korun olevan eri maasta kotoisin. Varsinkin vielä pari vuotta sitten keskitin suurimman osan shoppailuistani ulkomaille. Ei siis ihme, että vaatteeni tai asusteeni alkuperää kysyttäessä vastaus oli lähes aina jokin muu maa kuin Suomi. Nykyään olen sekä tietoisesti, että tottumuksesta keräillyt etenkin koruja matkoiltani ja minusta onkin ihanaa, että suurimmassa osassa niistä on jokin tietty tarina. Näihinkin jokaiseen liittyy oma muistonsa.

Sormista päin aloitettuna ensimmäinen on Ranskasta Montpellieristä, kaupungista, jossa ihana ystäväni asuu. Toinen Dubaista. Kolmannen ostin Tukholmasta rakkaiden serkkujeni kanssa pienen vastoinkäymisen kautta. Neljäs on jostain päin Italiaa, muistaakseni Toscanasta muutama vuosi sitten kun ranteeni oli usein täynnä juuri tuollaisia nahkaisia koruja. Viideskin on Dubaista pienestä paikallisesta liikkeestä puoliautiossa ostoskeskuksessa. Kuudennen tarina sen sijaan on hiukan tylsempi: olin bongannut korun jossain blogissa ja sattumalta siihen h&m:ssä törmätessäni nappasin sen sen kummempia miettimättä mukaani. Viimeisen löysin viime kesänä aika täältä läheltä, varmaan parin sadan kilometrin sisältä pienestä kaupungista käydessäni ekaa kertaa Tally Weijlssä.



blouse Zara / pants Lindex / sandals Italy / bag Lisboa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti