tiistai 17. kesäkuuta 2014

Things I've been up to

Tänään ollut kyllä niin väsynyt ja laiska päivä. Ylös nouseminen, hiusten harjaaminen ja lusikan kädessä pitäminen ovat tosiaan tuntuneet Mount Everestin huipulle kiipeämiseen verrattavilta asioilta. Jos olisin vain voinut, olisin varmasti vain maannut kotona koko päivän tekemättä yhtikäs mitään. Onneksi läheltä löytyy take away kiinalaista.


Kuva on vanha mutta sisältö ihan joka päivä ajankohtainen. Mihinkään vähänkään vieraampaan paikkaan en koskaan lähde avaamatta karttasovellusta. Tarvitsen vähintään ne 10 ajokertaa tiettyyn paikkaan ennen kuin uskallan vetää saman reitin ilman gepsiä. Tänään tosin oli yksi niistä harvinaisista päivistä kun en karttaa tarvinnut. Mahtoikohan liittyä siihen etten hetkeäkään ollut yksin autossa?


Tärkeimmät kesähankinnat aurinkolomalle hankittu! Mielenkiinnolla odotan tuon Bergasolin Tan Activating Gelin testaamista, saa nähdä tulisiko vaikka tänä kesänä vielä parempi rusketus kuin viime vuonna, toivotaan toivotaan . . .


Motivoin itseäni talvella kouluhakujen lähestyessä hankkimalla tuleviin opitoihin täydellisen luonnosteluvihkon (joka oikeasti pääsee pian käyttöön ! ) Nyt täydensin kokoelmaani myös pienemmällä samanlaisella, jonka aion ottaa mukaan Italiaan kirjoittelua varten. Sinne on hyvä avata ajatuksia altaan reunalla.


Ystävä yllätti ihanalla Love Talk kuorella ja nyt löytyykin kolmelta ystävykseltä samanlaiset komistukset puhelimistaan. Vaikka tarkoitustaan suojaamistehtävissä se ei oikein litteydensä takia täytäkään niin onhan tuo teksti vaan ihana.


Vaikka maisema ikkunan toisella puolella alle 10 asteen lämpötiloineen ja sadekuuroineen ei näytäkään kovin kesäiseltä ei se tarkoita, että pitäisi palata villasukkiin ja kuumiin juomiin. Täällä on nautittu raikkaista hedelmistä ja useammasta purkista Ben & Jerry'siä juuri niin kuin kesällä kuuluukin.


Näiden lisäksi olen lähipäivinä syönyt lautasellisen pelkkiä uusi perunoita ja voita, säilyttänyt henkisen tasapainoni räntäsateen aiheuttamasta järkytyksestä huolimatta ajattelemalla pian koittavaa matkaa Italiaan, ollut onnellinen, taas kerran harkinnut auton kesäsiivousta mutta lykännyt ajatusta eteenpäin, saanut myyjän vihreen ansiosta ilmaiseksi uuden mustan Stabilon, hankkinut jälleen ystävän asunnosta muuttokuumeen ja uskaltautunut pitkästä aikaa salille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti