perjantai 13. kesäkuuta 2014

Matkakuume vähintään 40 C°


Kaksi viikkoa, 14 päivää, hyvin monta tuntia, viisi työpäivää, kaksi viikonloppua, yksi tuplapalkkapäivä, viisi vapaapäivää ja viisi palkallista lomapäivää siihen, että Lahikaisia kuulutetaan astumaan koneeseen kohti Italiaa. 


Olen ennenkin tainnut kirjoitella tavastani aloittaa matkaa edeltävät suunnitelmat ja listaukset jo, no sanotaan hyvissä ajoin (viimeistään kuukautta ennen on ekat pakkauslistat valmiina) ennen itse matkaa. Kynä käteen ja ajatukset kauas palmujen alle aurinkotuoliin. Minkä kertoimisia ja merkkisiä aurinkorasvoja tällä kertaa? Miten moneen paitaan tämä alaosa sopii? Kuinka monet kengät on liikaa? 


Varsinkin näiden jo pari päivää jatkuneiden sateiden armoilla ja toisten aurinkoisia Instakuvia altaan reunalta selaillessa matkakuume on kasvanut aika kovaksi. Olen henkisesti jo niin valmis kesälomaan, että olkapäät alkavat punottamaan jo pelkästä ajatuksesta auringosta. Eikä näiden viimekesäisten kuvien selailu ainakaan viilennä oloa yhtään. Tuollaisia maisemia tuijottelee kyllä mielellään taas pari viikkoa! Ja enhän toki sitä italialaista jätskiäkään pistä yhtään pahakseni...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti