keskiviikko 11. syyskuuta 2013

TODAY

Apua nyt on tosiaan jo keskiviikko ilta ja huomenna koittaa lähtö lämpimään! Vasta ystävien toivottaessa hyvää matkaa taisin todella tajuta, että nyt on oikeasti viimeinen hetki pakata loputkin lattialla lojuvista vaatteista laukkuun ja tarkistaa, että passi varmasti on mukana (vähintään viiisi kertaa).


Vaikka lento lähteekin vasta iltapäivällä, on kaiken oltava valmiina jo nyt. Koko aamun ja aamupäivän nimittäin vietän töissä ja sieltä siirryn suoraan kentälle. Onneksi kuitenkin sen verran väljä aikataulu, että jos se lemppari paita tai aivan välttämätön rasvatuubi nyt sattuisi unohtumaan, on huomenna vielä hiukkasen aikaa käydä kipaisemassa se kotoa.


Pakkailuiden lomassa olen ehtinyt tehdä tänään paljon muutakin (löytyisiköhän tästä syy siihen, etten vieläkään ole valmis ja kohta pitäisi jo siirtyä vällyjen väliin..). Aamun tosiaan olin töissä ja sieltä jatkoin kotiin järjestelemään ja pakkailemaan (ja...krhm..missähän välissä postauksen kuvat on toteutettu). Iltapäivällä suuntasin keskustaan näkemään Katjaa ja myöhemmin seuraamme liittyi myös kaimani Anna. Kierreltiin ympäriinsä ihanilla pikkukaduilla, joita olen oppinut arvostamaan huomattavasti enemmän kuin muutama vuosi sitten. Välillä sitä vain unohtaa miten kaunis Helsinki oikeasti onkaan. Päädyttiin UFFissakin pyörähtämään ja tein ihan superlöydön! Täysin käyttämätön aivan täydellinen kirkkaan oranssi perus tee kolmella eurolla. Totesin myös samalla reissulla miten tyhmää on jäädä jahkailemaan ja miettimään liikoja kun vain pitäisi toimia saman tien ja ylittää niitä omia haasteportaita. Ensi kerralla lupaan uskaltaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti