perjantai 7. kesäkuuta 2013

Wanties for the weekend

Tänään pakkaillessani ja asukokonaisuuksia pohdiskellessani löysin pari puutosta vaatekaapistani. Yksi ihan perus juttu, jota jäin kaipaamaan oli valkoinen t-paita tai toppi. Näinkin yksinkertainen kaiken kanssa menevä perusvaate siis puuttuu! Alkaisikohan siis olemaan tällaisen alle kympin ostoksen aika..?

Untitled #4

Toinen vaate, jota kaappini myös jäi kaipaamaan on täydelliset shortsit. Onhan niitä muutamia jo ennestäänkin mutta ainoastaan niitä hiukan venyneitä, vähän jo kulahtaneita tai värjäytyneitä sekä muuten vain iänkaikkisen vanhoja eikä enää niin omaa silmää miellyttäviä.. Kaikista siis onnistun löytämään jonkun suuremman tai pienemmän vian. Muokkailin juuri vanhoista farkuistani enemmän silmää miellyttävät shortsit mutta nekin jäivät vaik ok:iksi. Mistä siis löytäisin nämä kaipaamani täydelliset shortsit? Tai ehkä useammatkin.. Niitä kun kesällä tulee (ainakin toivottavasti) käytettyä ahkerasti ;)

Untitled #2

Kaksi muuta himoa herättävää vaatekappaletta, ovat bustier (lyhyt hiukan vatsaa paljastava toppi) ja kevyt kesämekkonen. Ensimmäinen esimerkiksi maksimekon tai korkeavyötäröisten shortsien parina. Toinen taas helppona joka tilanteeseen sopivana kokonaisuutena pelastamaan vaatekriiseiltä.
Siinä tämän perjantain aatoksia sen lisäksi, että IHAN KOHTA KOITTAA LÄHTÖ ETELÄÄN!

Untitled #1




Untitled #3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti