tiistai 18. kesäkuuta 2013

Last hours in Montpellier

Tällä hetkellä sijaintini on jo vaihtunut Tukholmaan mutta koska nettiyhteyden puutoksen ja lentokentillä sähläyksen vuoksi aikaa ei eilen jäänyt postauksiin, ajattelin täältä käsin palata Montpellieriin. Tässä siis vielä kuvia viimeisiltä hetkiltä Ranskan puolella.
Sunnuntaialkuilta vietettiin thaimaalaisen ruuan parissa ja istuttiin lattiassa olevassa kolossa, minulle jotain ihan uutta, heh. Loppuillasta siirryttiin takaisin ranskalaiseen kulttuuriin soiréen merkeissä, eli illanistujaisissa. Oli itse kullakin enemmän tai vähemmän hankaluuksia pysyä mukana kun yhtä aikaa puhuttiin suomea, ranskaa ja englantia vahvalla Liverpoolin aksentilla. Meno muuttui kuitenkin huomattavasti helpommaksi kun pääsin bilispöydän ääreen;) Myöhäisillalta kuvia ainoastaan puhelimessa mutta katsotaan jos nekin vaikka pääsisivät tänne seuraavassa postauksessa. Myös Joken keikan kuvat lojuvat vielä puhelimen kätköissä.. Niistäkin voisin vielä pari tänne heittää.





Sitten maanantaihin, eli eiliseen. Herättiin Nooran kanssa jo aikaisin , jotta ehtisin tehdä muutakin kuin kiiruhtaa kentälle. Aamupala nautitttiin Terassilla ja siitä jatkettiin kauppoihin ja muuten vain kiertelemään vielä muutamat pikkukadut. Yhdeltä olikin sitten jo aika tilata taksi ja suunnata kohti seuraavaa kohdetta. Ihan ongelmitta en kuitenkaan Tukholmaan päässyt mutta siitäkin ehkä lisää myöhemmin.



Last minute shopping, Sephora and sushi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti