tiistai 11. kesäkuuta 2013

Getting Ready

Miten nopeasti aika meneekään. Ylihuomenna jo lähtöaamu! Ja vielä niin paljon tekemistä.. Pientä matkaa edeltävää stressiäkin ehkä havaittavissa, myönnän. Kaiken kukkuraksi sähköpostiini pamahti eilen viesti lakosta ja mahdollisesta lennon peruuntumisesta! Mitä vielä... Nyt on sormet ja varpaat ristissä lennon säilymiseksi.


Tämäkin aamupäivä mennyt kokonaan tavaroiden keräilyyn, vaatteiden miettimiseen ja pyykkien pesuun. Ei mitään ihan helpointa kerätä kerralla kasaan kolmet matkatavarat. Ensin kohti Ranskaa ja sieltä suoraan Tukholmaan. Ruotsista sitten päiväksi kotiin vaihtamaan laukkua ja takaisin lentokentälle. Enpä olekaan ennen ihan näin tiiviiseen tahtiin lennellytkään!


Jotta haasteet eivät loppuisi liian lyhyeen on tekemistä siinäkin, että saan kaiken Ruotsiin ja Ranskaan tulevan mahdutettua pelkkiin käsimatkatavaroihin. Ja vielä pitäisi jäädä tilaa mahdollisille tuliaisille ja ostoksille (heh)! Tekemistä kyllä tosiaan riittää näille parille päivälle! Kunhan nyt edes varmistuisi, että olen pääsemässä lennolleni. Sitten voisi jo hiukan rentoutua.


2 kommenttia:

  1. Pidän peukkuja että pääset, nauti oikein olan takaa koko reissusta! :)

    VastaaPoista