maanantai 29. heinäkuuta 2013

Viimepäivien kuvia ja menoja

Lähipäivät ovat olleet melkoisen ruokapainotteisia, joka tulee näkymään alas päin siirtyessä muutamasta (krhm..hyvin monesta) kuvasta. Ollaan istuttu Mestaritallin terassilla, herkuteltu Kokomossa, nautiskeltu jätskiä auringonlaskua katsellen ja siinä sivussa pyöritty keskustassa ja lähempänä kotia. Ihania kesäpäiviä ollut siis.





Olen jo pitkään halunnut testata Kokomon ruokatarjoilua. Tähän asti kun on tullut tyydyttyä vaan siihen juomapuoleen.. No saatiin sitten vihdoin aikaiseksi raahautua paikalle ja kyllä kannatti! Oli aivan super herkullista. Minä ja pienempi nälkäni päätimme pitäytyä alkuruokapuolella ja tilasin 4 erilaista pikkuruokaa. Valkosipulileipää ja simpukassa tarjoiltua raitaa, kanapaloja curry-passionmajoneesilla, chilimarinoituja jättikatkarapuja sekä lohitatakia ja hyvin posiiivisti yllättänyttä vasabimajoneesia. Kyllä sai hymyilemään tuo annos :)






Lauantai-iltana käytiin nautiskelemassa Mestaritallin taroiluista ilta-auringossa. Hyvin tarkeni lyhyellä hameella ja topilla myöhäseen iltaan asti, ah miten rakastan kesäiltoja (ja kaikkea muutakin kesässä)! Petri söi mansikkaisen kanasalaatin ja minä menin taas alkuruualla, graavilohitartar ja maa-artisokkakreemiä, namnam.



Eilen illalla viimeiset ulkona istuskelut yhdessä auringonlaskua katsellen, kuvaillen ja jätskiä syöden. Nyt taas edessä viikko ilman toista puoltani ja aikaa siis vain itselleni. Saapa nähdä mitä kaikkea keksin tällä kertaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti