maanantai 15. heinäkuuta 2013

Shopping & Donuts

Juuri iskenyttä kesäflunssaa uhmaten olin pyörimässä keskustassa ihanan Alexan kanssa. Juotiin teet ja kahvit ja vaan puhuttiin niitä näitä. Oli ihanaa pitkästä aikaa vaan istua alas ja puhua. Tuntuu, että lähipäivinä koko ajan ollut menossa tai tulossa. Kahvittelun jälkeen päädyttiin sitten pyörähtämään parissa liikkeessä ja kohtaloksihan se sitten koitui (ainakin lompakon). Juuri kun olin luvannut itselleni olla ostamatta ainakaan ei-aletuotteita. Luulisi nimittäin, että kolmen viikon ulkomailla shoppailu olisi riiittänyt. Tässä harhaluulossa olin elänyt tämän vähän päälle viikon, minkä olen Helsingissä viettänyt. Ilmeisesti asia ei kuitenkaan ollut ihan niin.. Tällaisia aarteita nimittäin löytyi:

shortsit Bik Bok, neule Zara

Vihdoin korkeavyötäröiset farkkushortsit, joiden vyötärö, lantio ja lahkeiden koko ovat oikeassa suhteessa ja haarovälistä löytyy kangasta enemmän kuin sentin verran! Miten on voinut olla näin vaikeaa löytää istuvat shortsit... Ilmeisesti suurin osa ihmisistä sitten on tasapaksuja takapuolenvilauttelijoita? Shortsien pariksi löysin jo jonkin aikaa himoitsemani superkirkkaan neuleen aivan täydellisessä mallissa ja värissä. Kuvan ulkopuolelle jäi myös Zarasta ostamani yksinkertainen oranssi perustoppi, joka pääsee varmasti myös kovaan käyttöön. Valitettavasti yhdestäkään vaatteesta ei löytynyt alelappua mutta niinhän siinä yleensä käykin kun on näin myöhään liikkeellä...

niittejä ja mukavia kankaita / namnam iltapalaa

Päällä oli tänään kuvassakin jotenkuten näkyvä Vero Modan halkiollinen supermukava maksihame, Italiasta ostetut sandaalit ja laukku sekä kasa koruja ja päälle vielä uusi huomioneule. Illaksi tarttui oikein mukavaksi yllätykseksi mukaan myös yllä näkyvä ruskea laatikko, jonka ajattelin nyt avata hyvän leffan seuraksi. Eikun siis vaan käpertymään peiton alle, leffa pyörimään ja herkuttelemaan. Näillä eväillä saa illan ihan hyvin kulumaan vaikka poikaystävä onkin poissa;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti