perjantai 16. elokuuta 2013

Today

Tänään lähti taas duuniputki käyntiin ja herätyskello pamahti soimaan 05:00. Kidutusherätyksistä huolimatta aamuvuoroiossa on se plussapuoli, että koko päivä on vielä vuoron jälkeenkin jäljellä. Ensin suuntasin töistä suoraan kotiin ja laitoin paikat järjestykseen, nyt näkymä miellyttää huomattavasti enemmän silmää eikä tarvitse stressaantua sotkusta ja sekasorrosta. Kun tyynyt oli kauniissa karsitussa kasassa sängyllä, lehdet siistissä pinossa ja ylimääräiset tavarat piilossa katseelta olin valmis jatkamaan päivää keskustaan. Pyöriskelin ympäriinsä ja haaveilin uusista lakanoista ja tyynyistä, maksihameista ja bf-farkuista. Mitään ei kuitenkaan tarttunut tällä kertaa mukaan, ehkä hyvä niin. Lounas syötiin Petrin kanssa hyvin myöhäisenä versiona pizzapiknikin muodossa ja räpsäistiin oikein edustava ruokakuvakin siinä sivussa, haha;)


Sitten pukeutumispuolen pariin. Lähdin kotoa bleiseriin ja kaulahuiviin kääriytyneenä ja sateenvarjo kainalossa mutta yksi kerrallaan nämä turhakkeet tippuivat laukun pohjalle. Miten ihanaa onkaan saada tuollaista lämpöä nyt kun on jo ihan vajonnut syksyyn! Kyllä, jopa minäkin olen jo hyväksynyt ajatuksen säiden viilenemisestä..valitettavasti. Tänään jopa haaveilin Zarasta löytämästäni täydellisestä talvitakista. Apua! Ihan niin pitkälle en kyllä vielä suostunut ennakoimaan ja toivonkin siis, että kyseistä kaunokaista lyötyy vielä myöhemminkin.



Pikniköinnin jälkeen oli vuorossa lisää ympäriinsä pyörimistä ja porukan kasvamista. Kati ja Samppa liittyivät seuraamme myöhemmin ja suuntasimme nauttimaan hiukan fiinimmästä illallisesta Sushin parissa. Tätä olin kyllä taas odottanutkin! Nam.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti