torstai 1. elokuuta 2013

LAUNDRYROOM

Olen jo pari vuotta suunnitellut kierrosta keskustan pikkukatujen pieniin suloisiin liikkeisiin mutta vieläkään en ole saanut suunnitelmaani toteutettua. Aina kun tulee pyörittyä vain niissä suurimmissa ydinkeskustassa sijaitsevissa ketjuliikkeissä, harmi. No, vaikka en kokopitkää kierrosta olekaan saanut aikaiseksi, päädyin kuitenkin noin viikko sitten yhteen todella sympaattiseen vintageliikkeeseen!




Liike oli pieni ja katutason alapuolella. Sellainen, johon kaikki eivät ehkä edes uskaltautuisi mutta avoin mieli kannatti. Ulkoapäin rähjäinen mutta tunnelmaa täynnä oleva Laundryroom Pop-Up Shop oli sisältä kauniisti sisustettu ja myynnissä olevat tuotteet ajatuksela aseteltu. Silmänruokaa pelkkä liike vaatteista ja koruista puhumattakaan. Kaikki myynnissä ollut oli joko alusta asti itse tehtyä tai vanhasta muokattua. Mukaani lähti täydelliset korkeavyötäröiset Leviksen DIY farkkushortsit - juuri sellaiset, joista olen haaveillut.



Onnistuneen ostoksen ja erilaisen kokemuksen lisäksi pelkkä ajatus siitä, ettei kellään ole samanlaista vaatetta saa hymyn huulille. Ja mielumminhan tuen tuollaista pientä liikettä, ostan suoraan tekijältä itseltään ja kuulen tuotteen tarinan. Pitäisi oikeasti alkaa kierrellä enemmän juuri tuollaisia pikkuputiikkeja.



2 kommenttia:

  1. Nice mikä löytö ja vähä alko kiinnostaa kans nähä toi kauppa!! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! just toi oli pystyssä vaan heinäkuun mut toivottavasti se avaa uuden:)

      Poista