lauantai 20. huhtikuuta 2013

Shoes & Cocktails

Mitäpä muutakaan sitä palkkapäivänä tekisi kun suuntaisi keskustaan. Tarkoitus ei kuitenkaan ollut heti päästä tuhlaamaan vaan ihan vain kiertelemään ja nauttimaan vapaapäivästä. Alla olevassa kuvassakin näkyvään Stockan paperipussiin kuitenkin kätkeytyy eräs ihana alelöytö, jonka esittelen mahdollisesti myöhemmin.


Muuten päivään mahtui mm. paljon kenkiä! Poikaystävä oli hankkinut uutuuttaan hohtavat punaiset Vansit, kaveri osti uudet valkoiset Conssit (ja ei, vieläkään en ole päättänyt tulevatko kyseisen merkin kengät joskus löytymään omasta kenkähyllystäni..) ja kollaasin oikeassa alakulmassa aivan ihanat miesten Loaferit Nilsonilla. Ehkäpä tuollaiset kesän puolella pääsvätkin erään jalkoihin..;) Ilta taas venähti hiukan suunniteltua pidemmäksi kun parista tulikin muutamat ja baari vaihtui seuraavaan.. Ja hauskaa oli! Lisäksi löysin pitkästä aikaa käytössä olleen laukun taskusta kasan rannekoruja, joita olen ehtinyt ikävöidä jo monta vuotta, voi sitä iloa!


Päällä Tamariksen hapsunilkkurit, Hollisterin farkut, Vilan tekonahkataki, burgundi neule ja  ruutupaita. Panta on H&M ja loppujen alkuperä onkin jo hämärän peitossa.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti