tiistai 16. huhtikuuta 2013

Happiness is not a destination, it's a way of life

Rentouttava viikonloppu nyt takana päin ja paluu arkeen on pikkuhiljaa käynnistynyt. Oli kyllä eilen niiin väsynyt ja energiaton olo kaiken saunomisen, syömisen ja laskemisen jälkeen. Syötyä tuli paljon ja hyvin, alla siitä vähän todistusaineistoa.


Lauantaina tosiaan satoi aamusta iltaan kuten oli ennustettukin mutta eipä se loppujen lopuksi oikeastaan edes haitannut. Sen verran kova hinku oli päästä taas mäkeen ettei muutama (tai ehkä vähän useampikin) pisara haitannut. Litimäristä laskettelukamoista olikin sitten ihanaa vaihtaa verkkareihin ja löysään t-paitaan. Ja tietty saunan kautta!


Aktiviteetit rajoittuivat laskemisen lisäksi aikalailla vain oleskeluun, pelailuun, takkatulen tuijotteluun (kun se lopulta saatiin sytytettyä..) ja taas syömiseen. Mutta siitähän rentotumisessa onkin kyse.


Rinteet olivat sateesta ja kevään tulosta huolimatta yllättävän hyvässä kunnossa. Samaa ei kyllä voinut sanoa metsän puolella.. Siellähän sitten olin nilkkoja myöten suksien kanssa jumissa hangessa kun menin liian pitkälle. Ja tuli aika keväinen olo siinäkin kun yritti päästä eteenpäin sammalmättäällä ja suksi jäi kiinni kaatuneen puun oksaan... No, hauskaahan se vain oli ja myöhemmin vielä hauskempaa kun näin kuvat joissa olen nurin ties missä puskassa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti